Vacature: productiemanager. Werk mee aan de verdediging van onze beschaving!

Vacature: productiemanager. Werk mee aan de verdediging van onze beschaving!

Mailingcampagnes verzorgen en leiding geven aan ons productieteam, voor de verdediging van onze Westerse christelijke beschaving. Met passie, vanuit je geloof. Met professionalisme bovendien, want je gaat alleen voor het beste resultaat. Lijkt dit je wat? Dan is de functie van productiemanager bij Stichting Civitas Christiana geknipt voor jou!

Wat biedt dit werk mij?

Een goed salaris en dito secundaire voorwaarden. Maar eerlijk gezegd: wij werken voor méér. Wij staan helemaal voor de christelijke beschaving. Zonder compromis. Dus voor het gezin, voor het ongeboren kind, voor het geloof. Voor die idealen komen we met 100 procent passie op. En met 100 procent professionalisme. We leggen de lat hoog voor onszelf en kunnen meer bereiken, doordat we voor dezelfde waarden strijden. Leuke bijkomstigheid: hierdoor kijken we naar elkaar om en verveelt de lunch nooit!

Wat doe ik als productiemanager?

Je draagt zorg voor de 80.000-120.000 direct mail brieven die we per maand versturen om mensen te mobiliseren voor onze cultuur en christelijke waarden. Je doet inkoop, voorraadbeheer en de planning van de productie van mailings. Daarbij stuur je een team van vijf professionals aan, zodat alles op elkaar afgestemd is.

Wat moet ik kunnen?

  • Je houdt overzicht en denkt vooruit.
  • Je hebt commerciële drive om kosten laag te houden en de output hoog.
  • Je kunt medewerkers enthousiasmeren en aansturen om het beste uit zichzelf te halen.
  • Je bent gedrevenheid om bij te dragen aan de gezamenlijke missie.
  • Aantoonbare ervaring/opleiding in management is geen must, maar wel een pre.

Ik ben geïnteresseerd. Wat moet ik doen?

Mail je brief en cv naar [email protected]. Wij horen graag van je!

Doneer