Vacature: relatiebeheerder. Werk mee aan de verdediging van onze beschaving!

Vacature: relatiebeheerder. Werk mee aan de verdediging van onze beschaving!

Donateurs enthousiast maken voor je ideaal: het verdedigen van onze Westerse christelijke beschaving. Met passie, vanuit je geloof. Met professionalisme bovendien, want je gaat alleen voor het beste resultaat. Lijkt dit je wat? Dan is de functie van relatiebeheerder bij Stichting Civitas Christiana geknipt voor jou!

Wat biedt dit werk mij?

Een goed salaris en dito secundaire voorwaarden. Maar eerlijk gezegd: wij werken voor méér. Wij staan helemaal voor de christelijke beschaving. Zonder compromis. Dus voor het gezin, voor het ongeboren kind, voor onze cultuur. Voor die idealen komen we met 100 procent passie op. En met 100 procent professionalisme. We leggen de lat hoog voor onszelf en kunnen meer bereiken, doordat we voor dezelfde waarden strijden. Leuke bijkomstigheid: hierdoor kijken we naar elkaar om en verveelt de lunch nooit!

Wat doe ik als relatiebeheerder?

Als relatiebeheerder zorg je ervoor dat donateurs betrokken blijven bij onze missie. Door ze op de hoogte te houden van de vooruitgang. En door de verschillende manieren om te steunen voor het voetlicht te brengen: maandelijks doneren, corporate sponsorship en nalaten. Je onderhoudt ook contact met prominente personen in het publieke debat. Per e-mail, per telefoon, face-to-face op één van onze donateursbijeenkomsten.

Wat moet ik kunnen?

  • Warm contact onderhouden met donateurs. Je bent prettig in de omgang en kunt een goed gesprek voeren.
  • Je hebt goed oog voor waar de wensen van de donateur en de wensen van de organisatie elkaar vinden.
  • Verzorgd Nederlands in woord en geschrift.
  • Je bent gedrevenheid om bij te dragen aan de gezamenlijke missie.
  • Aantoonbare ervaring/opleiding in relatiebeheer, communicatie en/of fondsenwerving is geen must, maar wel een pre.

Ik ben geïnteresseerd. Wat moet ik doen?

Mail je brief en cv naar [email protected]. Wij horen graag van je!