Vacature: digital marketeer. Werk mee aan de verdediging van onze beschaving!

In de online wereld je inzetten voor je ideaal: het verdedigen van onze Westerse christelijke beschaving. Met passie, vanuit je geloof. Met professionalisme bovendien, want je gaat alleen voor het beste resultaat. Lijkt dit je wat? Dan is de functie van digital marketeer bij Stichting Civitas Christiana geknipt voor jou!

Wat biedt dit werk mij?

Een goed salaris en dito secundaire voorwaarden. Maar eerlijk gezegd: wij werken voor méér. Wij staan helemaal voor de christelijke beschaving. Zonder compromis. Dus voor het gezin, voor het ongeboren kind, voor het geloof. Voor die idealen komen we met 100 procent passie op. En met 100 procent professionalisme. We leggen de lat hoog voor onszelf en kunnen meer bereiken, doordat we voor dezelfde waarden strijden. Leuke bijkomstigheid: hierdoor kijken we naar elkaar om en verveelt de lunch nooit!

Wat doe ik als digital marketeer?

Als digital marketeer zorg je ervoor dat nieuwe medestanders petities tekenen, donaties doen en op andere manieren betrokken raken bij onze missie. Met kwalitatieve content die aansluit op de actualiteit.

Wat moet ik kunnen?

Veel kun je aanleren. Als de basis maar goed is. Die basis is:

  • Gedrevenheid om bij te dragen aan de gezamenlijke missie.
  • Gevoel voor wat aantrekkelijke content is die aanzet tot actie.
  • Een vlotte pen.
  • Aantoonbare ervaring en/of opleiding in één of meer van de volgende gebieden: marketing, web development, video, tekstschrijven, fondsenwerving.

Ik ben geïnteresseerd. Wat moet ik doen?

Mail je brief en cv naar [email protected]. Wij horen graag van je!

Doneer