Vacature: managementassistent. Werk mee aan de verdediging van onze beschaving!

Vacature: managementassistent. Werk mee aan de verdediging van onze beschaving!

Je dagelijks inzetten voor je ideaal: het verdedigen van onze Westerse christelijke beschaving. Met passie, vanuit je geloof. Met professionalisme bovendien, want je gaat alleen voor het beste resultaat. Lijkt dit je wat? Dan is de functie van managementassistent bij Stichting Civitas Christiana geknipt voor jou!

Wat biedt dit werk mij?

Een goed salaris en dito secundaire voorwaarden. Maar eerlijk gezegd: wij werken voor méér. Wij staan helemaal voor de christelijke beschaving. Zonder compromis. Dus voor het gezin, voor het ongeboren kind, voor het geloof. Voor die idealen komen we met 100 procent passie op. En met 100 procent professionalisme. We leggen de lat hoog voor onszelf en kunnen meer bereiken, doordat we hetzelfde geloof en dezelfde waarden strijden. Leuke bijkomstigheid: hierdoor kijken we naar elkaar om en verveelt de lunch nooit!

Wat doe ik als managementassistent?

Als managementassistent sta je Hugo Bos, algemeen manager, bij in het aansturen van het team. Dat kan zoiets simpels zijn als tickets boeken voor een zakenreis. Maar ook het helpen coördineren van fondsenwerving met een team van vormgevers, tekstschrijvers en marketeers. En het onderhouden van contacten met wereldwijde zusterorganisaties.

Wat moet ik kunnen?

Veel kun je aanleren. Als de basis maar goed is. Die basis is:

  • Gedrevenheid om bij te dragen aan de gezamenlijke missie.
  • Goede communicatie, liefst in meerdere talen.
  • Dienstbaarheid om te doen wat nodig is voor de goede zaak.
  • Geordend werken, met oog voor de agenda en afspraken.
  • Vertrouwelijkheid met gevoelige informatie.

Ik ben geïnteresseerd. Wat moet ik doen?

Mail je brief en cv naar [email protected]. Wij horen graag van je!